Estiu

Piles carregades d’energia positiva, no he cregut mai gaire en tot aquestes coses de l’energia negativa i positiva i les vibracions, però crec en la tranquilitat, en el relax, i passar una bona temporada oblidant tots els mals rotllos, i si realment funciona molt bé, aquest estiu m’ha retornat el bon humor, m’ha retornat un somriure a la cara que feia molt de temps que no existia pel meu aniversari uns dels missatges que em va arribar en plena feina al passeig del born, va ser un on em demanaven que noe xistissin més somriures de protocol, on aquest any fos jo mateixa, doncs si, de moment tots els smoriures que es dibuixen als meus llavis són sincers, tot el que dic sento, i penso, no m’ho amago, estic bé, feliç i despreocupada, no del tot, sempre tens alguna cosa al cap, però ara ja no m’afecta com abans, m’agarad tornara  ser així, feia molt de temps que no tenia energia, que no em llevava de bon matí amb anims, els camps de treball, poden aportar molt, sobretot, noves amistats (molt bones) i molts anims.

Quant a catanoia

Em diuen Maria, Mia, Estel....cadascú em diu com vol, però no crec que un nom em pugui definir. Sóc una persona amb pensaments, una bola de sentiments i emocions, pensaments i reflexions, embolcallats per un seguit de teixits. Una fotografia tampoc em definiria, ja que sóc molt més que un simple cos, sóc molt més que allò ue es veu fisicament, sóc moltes coses al igual que la resta de persones que existeixen, no sóc ningú especial, ni pretenc ser-ho, però escric i no m\'agrada guardar-m\'ho per mi, i aqui des de l\'\"anonimat\" que em permet el bloc deixo tot allò i dic tot allò que també froma part de mi, així que jo també sóc tot el que hi ha aquí. Si voleu llegiu si no, no hi esteu pas obligats.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.