12 Anoia Folk, 12 de juliol de 2008

Un altre any, i l’assosicacio de la Llobreia i tots els que col·laborem ja estem preparats per a organitzar una nova edició d’aquest festival de música d’arrel tradicional quese celebra desde fa anys, al castell de la Pobla de Claramunt.

Enguany començarem a les 9 de la vesprada amb la meravellosa actuació del grup Txala , a dos quarts d’onze es farà el 5è concurs de sonadors d’ampolles d’anís, on totom qui vullga pot participar, recitant els eus versots, i acompanyat de l’incondicional so de l’ampolla d’anís, com cada any aquesta es la part més creativa del festival on cadascu pot pujar ab les seves diferents idees i propostes dalt de l’escenari!

Seguidament el grup de ball La Boina en dur`la festa per sortir tots a ballara la plaça d’aquest castell que ens acollirà durant tota la nit.

Com cada any,hi haurà servei gratuït d’autobusos a partie dos quarts de vuit del vespre cada trent minuts fins a un quart de dues de la matinada,

I també hi haurà el servei de begudes i entrepans , com cada any on treballarem més freneticament que mai per a tots! Aquest any hem controlat que no passe el mateix que el pssat i que tothom tinga begudesfins acabad la nit, i que no ens falti cap entrepa!

 

 

 12 de juliol de 2008!

l’entrada del festival es de 7€  

Us hi esperem!

 

salut!

Quant a catanoia

Em diuen Maria, Mia, Estel....cadascú em diu com vol, però no crec que un nom em pugui definir. Sóc una persona amb pensaments, una bola de sentiments i emocions, pensaments i reflexions, embolcallats per un seguit de teixits. Una fotografia tampoc em definiria, ja que sóc molt més que un simple cos, sóc molt més que allò ue es veu fisicament, sóc moltes coses al igual que la resta de persones que existeixen, no sóc ningú especial, ni pretenc ser-ho, però escric i no m\'agrada guardar-m\'ho per mi, i aqui des de l\'\"anonimat\" que em permet el bloc deixo tot allò i dic tot allò que també froma part de mi, així que jo també sóc tot el que hi ha aquí. Si voleu llegiu si no, no hi esteu pas obligats.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.