Sóc forta?

 No paren de repetir-m’ho que sóc molt forta que he aguantat molt, que no val la pena que em rendeixi, per a ells es rendir-se per a mi, vèncer.Diuen que sóc lluitadora com pocs, que tinc la lluita a la sang, que tinc força i no em rendeixo, que jo puc amb tot…però altre cop surto al carrer i veig aquells 4 imbecils, ignorants, que tornen a fer-me tremolar i a fer-me sentir-me dèbil, i jo no deixo que vegin com tremolo intento mostrar-me burleta, passota, però em coneixen massa, de tota una vida, que esperava? Que es creguessin que no m’afecta? Ho saben prou bé! A qui vull enganyar, sóc dèbil, no aconseguisc ni el que desitjo amb més força… sóc covarda, inútil, dèbil, sóc un objecte fràgil d’aparença molt forta…[@more@]

Quant a catanoia

Em diuen Maria, Mia, Estel....cadascú em diu com vol, però no crec que un nom em pugui definir. Sóc una persona amb pensaments, una bola de sentiments i emocions, pensaments i reflexions, embolcallats per un seguit de teixits. Una fotografia tampoc em definiria, ja que sóc molt més que un simple cos, sóc molt més que allò ue es veu fisicament, sóc moltes coses al igual que la resta de persones que existeixen, no sóc ningú especial, ni pretenc ser-ho, però escric i no m\'agrada guardar-m\'ho per mi, i aqui des de l\'\"anonimat\" que em permet el bloc deixo tot allò i dic tot allò que també froma part de mi, així que jo també sóc tot el que hi ha aquí. Si voleu llegiu si no, no hi esteu pas obligats.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Sóc forta?

  1. peperines diu:

    aixo no es aixi,tu ets com et vols mostar i si tu vols pots ser forta,proveu confia,tu pots ser com la teva ment vol que siguis,es cambiar el xip nomes anims

Els comentaris estan tancats.